keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Herätys kansalaiset!

"Olla ohjassa ja vetää ohjasta on kaksi aivan eri asiaa"
"Ei voi tulla ja mennä samaan aikaan"
"Kansalaiset keskittykää!"
"Teillä on työkalut, teidän täytyy vain oppia käyttämään niitä"
"Teidän täytyy hallita erikseen etuosaa ja erikseen takaosaa"
"Jäntevä mutta rento"
"PAINE POIS"
"Passiivinen paino alas"

Siinä kai ne tärkeimmät! Päätimme nyt herättää tätä blogia taas hieman eloon. En tosiaan tiedä ketä tätä tulee päivittelemään, mutta ainakin rk-linjan nuoriso yrittää tänne jotain säännöllisen epäsäännöllisesti kirjoitella. Toki olisi mukavaa jos joku muukin kirjottelisi heidän opinoistaan. 
Luokkammehan ns. jakautui tammikussa, kun alkoivat suuntautumisopinnot. Blogin vanhat päivittelijät ovat nykyisin rk-linjalla, joten luultavasti tulevat postaukset ovat pääasiassa heidän tarinointejaan. 

Ja nyt asiaan.
Rk-linjalla jatkuivat opinnot huhtikuussa opistolla. Tammi-maaliskuun olimme työharjoittelussa. 
Kevät meni 3-vuotiaiden ratsun alkujen sisäänratsastuksessa. Lapset lähtivät toukokuun lopulla laitumille ja me muutama viikko myöhemmin 5 viikon kesälomalle. 

Aletta ja Esperar Beleza

Tulimme heinäkuun lopussa kouluun ja aloitimme taas täysipainoisen opiskelun, kun muut vielä lomailivat ja nauttivat kesästä. Meille jaettiin a-hevosten lisäksi 4-5 vuotiaita remontteja. Koko syksy on tähän asti mennyt niiden kanssa suhteellisen hyvin, kerran vain soitettu ambulanssi. Melko säälittävää(kö?): remonteilta on tippunut vain yksi ratsastaja ja vanhemmilta (a-hevosilta) kyllä useampikin. KAKKUAAAA! nam! ;) 

Sara ja Gonzo

Teoriatunneilla teemme liiketoimintasuunnitelmia ja opinnäytetöitä, jotka edistyvät oikein hyvin.....tai ehkä ei sittenkään. 
Nyt vihdoin suuntauduimme vielä erikseen este- ja koulupuolille. Yllättäen melkein kaikki suuntautuivat estepuolelle. Heillä on neljän viikon päästä loppunäyttö. Huimat kolme osaanottajaa saanut koulupuoli suorittaa loppunäytön (He:A) kolmen viikon päästä. Heillä on huomenna eka kerta tunnilla kangilla... mutta ei sen puoleen, esterempatkin aloittavat vasta huomenna loppunäytön radan harjoittelun. 

Yritämme tosiaan kirjoitella blogia kuten sanottu, säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta kuitenkin vähintään kerran kahdessa viikossa. Toivottavasti kaikki vanhat ja uudet lukijat löytävät blogin uudestaan. 

Ypäjä Eeva, 4-v.


KUVIA-sivua myös päivitetty ;)



: Sara ja Aletta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti